Privacitat

EL COL·LEGI D’APARELLADORS, ARQUITECTES TÈCNICS I ENGINYERS D’EDIFICACIÓ DE CATALUNYA (d’ara endavant, el COL·LEGI), mitjançant aquest avís legal (d’ara endavant, Avís Legal) regula l’ús del servei del web d’Internet www.apabcn.es (d’ara endavant, WEB) que el COL·LEGI posa a disposició dels usuaris d’Internet.

En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, el Col·legi us informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu quan empleneu un formulari que aparegui en aquesta pàgina es recolliran en fitxers el responsable dels quals és el Col·legi, i seran tractats amb la finalitat de poder prestar els serveis col·legials, també podran ser cedides a tercers amb finalitats estrictament d’informació empresarials. Doneu el vostre consentiment perquè les dades es tractin de forma automatitzada amb la finalitat indicada. El fet d’emplenar aquest formulari implica que reconeixeu que la informació i les dades personals que ens indiqueu són vostres, exactes i certes.

L’usuari enregistrat conserva en tot moment la possibilitat d’exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades. Així mateix, i de conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d’1 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se al Col·legi mitjançant correu electrònic.